اطلاعیه فروشگاه

این فروشگاه با هدف رفع نیاز علمی کشور عزیزمان ایجاد گردیده است.

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه:

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشتحمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود.

آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانیکاسته شود .

با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، درفرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .     

علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  رادر مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

  

عوامل موثر بر فساد محصولات

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2  می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

 

نگهداری محصولات بعد از برداشت 

گرمای محسوس ماده
گرمای ناشی از تنفس
نفوذ گرما به درون ماده
 
 و در ادامه داریم:
برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت
عملیات آماده سازی محصول برای بسته بندی
بسته بندی محصولات
نگهداری میوه در سرد خانه
عوامل مٶثربر کوتاه شدن عمر انباری مرکبات
تعیین شرایط مناسب جهت انبار کردن
انواع مواد شیمیایی مورد استفاده در نگهداری میوه ها
نگهداری اختصاصی برخی ازمیوه ها
 
 
فایل پاورپوینت 33 اسلاید

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fileaa_2071550_8365.zip2.7 MB